četrtek, 11. april 2013

TDF objavlja izid LibreOffice 3.6.6

Berlin, 11. april 2013 – The Document Foundation (TDF) objavlja izid LibreOffice 3.6.6 za Windows, MacOS in Linux, ki cilja na poslovne in zasebne uporabnike, ki dajejo prednost stabilnosti pred naprednejšim funkcionalnostim. Ta nova izdaja je primerna za vse večje število organizacij po celem svetu, ki prehajajo na uporabo LibreOffice.

Uporabniki LibreOffice, zagovorniki prostega programja in člani skupnosti lahko podprejo The Document Foundation pri nadaljnjem razvoju LibreOffice, predvsem na področju infrastrukture, trženja in razvoja jezikovnih skupnosti! Na voljo je posebna stran za donacije z različnimi možnostmi prispevanja k proračunu te dobrodelne ustanove na naslovu http://donate.libreoffice.org/sl/ (vključno s PayPal in kreditnimi karticami).

LibreOffice 3.6.6 je na voljo za takojšen prenos z naslednje povezavehttp://sl.libreoffice.org/prenosi/Razširitve za LibreOffice so na voljo na naslednji povezavihttp://extensions.libreoffice.org.

Zapisnika sprememb z več kot 50 odpravljenimi hrošči sta v angleškem jeziku na voljo na naslovih https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.6/RC1 (popravljeno v 3.6.6.1in https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.6/RC2 (popravljeno v 3.6.6.2).

Ni komentarjev:

Objavite komentar