četrtek, 19. december 2013

TDF objavlja izid LibreOffice 4.1.4

Berlin, 18. december 2013 - The Document Foundation (TDF) objavlja izid LibreOffice 4.1.4 za Windows, MacOS X in Linux, četrto iz niza izdaj LibreOffice 4.1 in prvo, ki jo tudi priporoča za uporabo v korporativnih okoljih (s profesionalno podporo certificiranih razvijalcev).

LibreOffice ima podporo rastočega ekosistema neodvisnih podjetij, ki ponujajo storitve z dodano vrednostjo za migracije ali vpeljave v podjetja, tako na svetovni kot krajevni ravni.

»Ko smo zagnali projekt, je bila rast ekosistema prva prioriteta. Dejansko veliko število migracij na LibreOffice – profesionalno podprtih – danes kaže, da smo imeli prav,« pravi Thorsten Behrens, namestnik predsednika TDF. »Pred nami je svetla prihodnost.«

LibreOffice 4.1.4 je na voljo za prenos z naslednje povezave: http://www.libreoffice.org/download/. Zapisniki sprememb so na voljo na naslednjih naslovih: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.4/RC1 (odpravljeno v 4.1.4.1) in https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.4/RC2 (odpravljeno v 4.1.4.2).

Ni komentarjev:

Objavite komentar