četrtek, 18. december 2014

Izšel je LibreOffice 4.3.5


Coverity Scan Project LibreOffice Overview

Berlin, 18. december 2014 – TDF (The Document Foundation) objavlja izid LibreOffice 4.3.5, šeste iz niza izdaj LibreOffice 4.3, ki je stabilna izdaja naprednejše različice programja, namenjena posameznikom in korporativnim uporabnikom. LibreOffice 4.3.5 odlikuje več kot 70 odpravljenih hroščev.

TDF predlaga uporabo LibreOffice 4.3.5 v podjetjih in velikih organizacijah, ki imajo profesionalno podporo certificiranih posameznikov (seznam je v angl. na voljo na naslovu http://www.documentfoundation.org/certification/), ki lahko nudijo podporo z dodano vrednostjo.

Tisti, ki jih zanimajo tehnične podrobnosti, si oglejte zapisnike sprememb za LibreOffice 4.3.5: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.3.5/RC1 (odpravljeno v RC1) in https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.3.5/RC2 (odpravljeno v RC2).

Slika na vrhu podaja posodobljene številke o izvorni kodi LibreOffice, ki jih je podala storitev Coverity Scan 14. decembra 2014. Če želite izvedeti več o LibreOffice in Coverity Scan, preberite ta zapis na blogu (v angl.).

Prenesite LibreOffice
LibreOffice 4.3.5 in LibreOffice 4.2.8 sta nemudoma na voljo za prenos z naslednje povezave: http://sl.libreoffice.org/prenosi/.

Uporabniki LibreOffice, zagovorniki prostega programja in člani skupnosti lahko podprete The Document Foundation z donacijo na naslovu https://donate.libreoffice.org/sl/.

Ni komentarjev:

Objavite komentar