četrtek, 22. december 2016

Praznujmo z LibreOffice 5.2.4

Berlin, 22. december 2016 – TDF (The Document Foundationobjavlja izid LibreOffice 5.2.4, pete izdaje iz družine izdaj LibreOffice 5.2. Glede na skorajšnji izid LibreOffice 5.3 lahko vsi uporabniki pričnejo s posodabljanjem na LibreOffice 5.2.4 z LibreOffice 5.1.6 ali starejših različic.
TDF priporoča uporabo LibreOffice v večjih organizacijah, javnih upravah in podjetjih z profesionalno podporo certificiranih strokovnjakov (seznam je na voljo na naslovu: http://sl.libreoffice.org/po-pomoc/profesionalna-podpora/).

Pot do 5.3

Z izidom LibreOffice 5.3 RC1 je projekt vstopil v zadnjo stopnjo poti do LibreOffice 5.3, ki bo izšla 1. februarja 2017. V tem času smo objavili novi koncept uporabniškega vmesnika: http://slolibre.blogspot.si/2016/12/nov-okusen-koncept-uporabniskega.html.
Uporabniki lahko se lahko pozanimajo o navdušujočih novostih na strani opomb ob izdaji LibreOffice 5.3 (https://wiki.documentfoundation.org/ReleaseNotes/5.3/sl). Stran se bo posodabljala vse do zadnjega trenutka.

Prenesite LibreOffice

LibreOffice 5.2.4 je že na voljo za prenos z naslednje povezave: https://sl.libreoffice.org/prenosi/najnovejsi-libreoffice/.
Uporabniki LibreOffice, zagovorniki prostega programja in člani skupnosti lahko podprejo organizacijo The Document Foundation z donacijo na naslovu http://donate.libreoffice.org/sl/.
Več podjetij, ki so člani Svetovalnega odbora TDF (http://sl.libreoffice.org/o-nas/clani-svetovalnega-odbora/), ponuja različice z dodano vrednostjo in dolgoročno podporo ali svetovalne storitve za migracije in šolanja, ki slonijo na najboljših praksah, kot jih priporoča The Document Foundation.

Ni komentarjev:

Objavite komentar