petek, 14. marec 2014

Sveža LibreOffice 4.2.2 "Fresh” je na voljo za prenos


INNOVATIONSPREIS-IT-2014-Logo-3500px

Berlin, 13. marec 2014 – The Document Foundation objavlja izid LibreOffice 4.2.2, tretje iz niza izdaj LibreOffice 4.2. Zapisnik sprememb je v angleškem jeziku na voljo na naslednjem naslovu: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.2/RC1.

LibreOffice 4.2.2 »Fresh« (zadnja sveža različica novega niza izdaj) je s funkcijami najbogatejša različica programske opreme in primerna za vse uporabnike, ki bi radi med prvimi preskusili številne inovacije. Za uporabo v poslovnih okoljih organizacija The Document Foundation priporoča uporabo zanesljive različice LibreOffice 4.1.5 »Stable« (zadnja stabilna in preskušena različica).


LibreOffice je ravno prejela nagrado InnovationsPreis-IT 2014 v kategoriji Open Source (Odprta koda), ki jo podeljuje Initiative Mittelstand na sejmu CeBIT v Hannovru. Pod motom »bodi del IT« je nagrada priznanje za izjemne inovacije na področju informacijskih tehnologij in priča o delu, ki ga je opravila mednarodna skupnost LibreOffice od septembra 2010 do danes.


Prenesite LibreOffice

Obe različici – LibreOffice 4.2.2 Fresh in LibreOffice 4.1.5 Stable – sta na voljo za prenos na naslovu http://sl.libreoffice.org/prenosi/.

Uporabniki LibreOffice, zagovorniki prostega programja in člani skupnosti lahko podprejo organizacijo The Document Foundation z donacijo na naslovu http://donate.libreoffice.org/sl/ Zbrana sredstva bodo uporabljena za razvoj projekta tako na globalni kot lokalni ravni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar