sobota, 7. april 2018

LibreOffice 6.0.3 je na voljo za prenos

Berlin, 5. april 2018 – TDF (The Document Foundation) objavlja izid LibreOffice 6.0.3, četrte iz družine izdaj LibreOffice 6 z okoli 70 odpravljenimi hrošči. LibreOffice 6.0.3 je na skrajnem robu glede funkcionalnosti in je kot tak namenjen tehnološkim navdušencem, zgodnjim preizkuševalcem in zahtevnejšim uporabnikom, medtem ko je 5.4.6 namenjena osrednjim uporabnikom ter poslovnim okoljem. 

TDF priporoča uporabo LibreOffice za konzervativne uporabnike in v večjih organizacijah, javnih upravah in podjetjih z profesionalno podporo certificiranih razvijalcev, migratorjev in učiteljev (seznam je na voljo na naslovu http://sl.libreoffice.org/po-pomoc/profesionalna-podpora/). To je izjemno pomembno za rast ekosistema LibreOffice.

Zapisnika s tehničnimi podrobnostmi sprememb in odpravljenih napak v LibreOffice 6.0.3 najdete na naslednjih naslovih (v angl.):
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/6.0.3/RC1 (izboljšano v RC1) in
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/6.0.3/RC2 (izboljšano v RC2).


Prenesite LibreOffice

LibreOffice 5.2.4 je že na voljo za prenos z naslednje povezave:
https://sl.libreoffice.org/prenosi/najnovejsi-libreoffice/

Uporabniki LibreOffice, zagovorniki prostega programja in člani skupnosti lahko podprete organizacijo The Document Foundation z donacijo na naslovu http://donate.libreoffice.org/sl/ Z donacijami pomagate TDF vzdrževati svojo infrastrukturo, deliti znanje in podpirati dejavnosti krajevnih skupnosti.

Več podjetij s predstavniki v Svetovalnem odboru TDF (http://www.documentfoundation.org/governance/advisory-board/, v angl.) ponujajo dolgoročno podprte izdaje LibreOffice z dodano vrednostjo ali svetovalne storitve za migracije in šolanja, ki temeljijo na najboljših priznanih praksah, kot jih povzema The Document Foundation.

Ni komentarjev:

Objavite komentar